Jeg har fået værelse - hvad nu?

Step by step kan du læse herunder, hvad der sker og hvad du skal gøre, fra du har modtaget et tilbud fra KKIK om tilbudt bolig til du står på dit værelse

  1. Du accepterer tilbuddet fra KKIK om bolig på RHK (selvfølgelig kun hvis du er klar på et eventyr og du har lyst til at bidrage med tid og energi til turen du er ved stige på)
  2. Du modtager en kontrakt på din bolig fra DAB. Den skriver du under og sender tilbage til DAB.
  3. Du ringer til kontoret på RHK og taler med vores kollegieleder 77 30 34 00, eller du kan sende en mail på kl@rhk.dk og aftale en tid. Det gør du for at aftale en tid til afhentning af din værelses- og saltonøgle til kollegiet (AKA dit nye hjem)
  4. Du møder op på kollegiet for at hente dine nøgler.
    1. Find frem til stedet: Vi har to indgange, hvor man skal bruge sin saltonøgle for at komme ind, derfor skal du rundt om vores bygning og ind ad sølvdørerne. Du kommer rundt om bygningen, ved at gå ind ad indkørslen ved Jagtvej 120 og følger cykelstativerne indtil du ser de to dobbelt sølvdøre. Du kan ringe på på dørtelefonen til kontoret på Adminstration eller ringe til kontoret, så åbner de for dig.
  5. På kontoret får du udleveret nøgler, beboerhåndbogen med brandregler, parkeringskort (vi har gratis parkering på kollegiet) og du får tilsendt en indsynsmail fra kontoret, som du skal udfylde inden 14 dage.
    1. Indsynsmailen er en mail om fejl og mangler på dit værelse. Det er sådan, at du ikke hæfter for fejl og mangler, som allerede har været på dit værelse, da du flyttede ind, når du flytter fra værelset. 
  6. Du er nu beboer på RHK og skal lære dit køkken og de resterende 27 køkkener at kende. Glæd dig!

*De fleste køkkener vil skrive til dig en uges tid før din indflytning og høre, om du har lyst til at spise med til madklub og få en rundvisning på kollegiet. Sig ja til det tilbud – det er meget givende og alle er super søde til at tage imod dig!

RHK.dk anvender cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies.